Har haft kennel sedan 1998 då min första bernersennen kull föddes.Det var Kain Kayenn's K-kull som såg dagens ljus det var en kull med 8 valpar, sedan dess har jag kommit fram till X-kull men nu är min avel med berner över efter 13 kullar.

Kommer att fortsätta med  avel på mina Tibbetanska Spaniel i stället, planerar en kull under 2016.

Det blev inga valpar under 2016 Pikinas Nirvana fick en valp men den var inte i livet. Kommer att göra ett försök med Pikinas Queen Rose i stället hoppas att det ska gå bättre.

På bilden är det Pikinas Queen Rose och Kain Kayenn's X-valp 5 veckor som hade en spaning ihop. Den 26/4 2017 fick Pikinas Queen Rose en han valp och han döptet till Kain Kayenn's Yamaha. Parade även Pikinas Nirvana igen men hon gick tyvärr tom så det blev inga valpar.

2017 Parade Pikinas Queen Rose med Bondmorans Mint-Kokos och hon valpade 26/4 2017 det föddes en enda valp. Valpen heter Kain Kayenn's Yamahe. Kommer att försöka para om Pikinas Nirvana en gång till, kommer också att göra om parningen mellan Mini och Coco under början av 2018

2018 födess det två kullar en kull efter Pikinas Nirvana, det föddes en hane och en tik den 6/3 2018

Deras namn är Kain Kayenns Zune och Kain Kayenn's Zizzie

Den andra kullen föddes 18/3 2019 efter Pikinas Queen Rose och det blev även där en hane och en Tik

Hanen heter Kain Kayenn's Albin

Tiken heter Kain Kayenn's Alice och Alice finns kvar här hemma.

Hösten 2019 genomförde Alice ett BPH med bra resultat och hon var skottfast. Sedan dess har det inte blivit några valpar, men planerar att para Kain Kayenn's Alice och Afair's Heartbreaker nu under sommaren om de börjar löpa någon gång. Det har hät mycket sedan den här texter skrevs.Nu år 2024 ska jag försöka para om Kain Kayenn's Alice hoppas på att det ska funka.

kain.kayenns@gmail.com

Dela den här sidan